Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» γλέντι για το ντάμπλ (pics)
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο το Σάββατο (24/5), ολοκληρώνοντας το νταμπλ, και οι παίκτες το γιόρτασαν σε μαγαζί της παραλιακής.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 18-14 στο «Παπαστράτειο» στο τρίτο παιχνίδι των τελικών της Α1 πόλο ανδρών και στέφθηκε για 39η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας.
Παράλληλα αυτός ήταν ο 330ος τίτλος των ερυθρόλευκων στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά και από την απονομή και την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, όλη η ομάδα των «ερυθρολεύκων» πήγε σε μαγαζί της παραλιακής και γιορτάσαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του.
Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι που έκανε ο Ολυμπιακός:
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.