Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» γλέντι για το ντάμπλ (pics)
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο πόλο το Σάββατο (24/5), ολοκληρώνοντας το νταμπλ, και οι παίκτες το γιόρτασαν σε μαγαζί της παραλιακής.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 18-14 στο «Παπαστράτειο» στο τρίτο παιχνίδι των τελικών της Α1 πόλο ανδρών και στέφθηκε για 39η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας.
Παράλληλα αυτός ήταν ο 330ος τίτλος των ερυθρόλευκων στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά και από την απονομή και την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, όλη η ομάδα των «ερυθρολεύκων» πήγε σε μαγαζί της παραλιακής και γιορτάσαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του.
Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι που έκανε ο Ολυμπιακός:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ο Άρης (τρία δοκάρια κι ακυρωθέν γκολ), έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.