Τις φήμες που τον θέλουν να δίνει το «παρών» στο Final 4 του BCL επιβεβαίωσε ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που έχει περάσει για μία πενταετία από τον πάγκο της Γαλατασαράι (2012-2017) κατακτώντας το Eurocup και ένα πρωτάθλημα, δήλωσε πως θα είναι στη «Sunel Arena» για να υποστηρίξει την ομάδα της χώρας του κόντρα στην Τενερίφη.
Όσα είπε ο Αταμάν:
«Ως προπονητής της εθνικής Τουρκίας, φυσικά, εάν μια τουρκική ομάδα παίζει ένα σημαντικό τουρνουά στην Αθήνα και δεν συμπίπτει με το δικό μου παιχνίδι, θα είμαι εκεί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε οι πληροφορίες ότι θα είμαι στο γήπεδο είναι σωστές. Τηλεφώνησε και η Γαλατασαράι και με κάλεσε προσωπικά. Λοιπόν, θα είμαι εκεί. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει με το τρόπαιο για την Γαλατά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού ενόψει του Final 4 του BCL.
Η σχετική ανάρτηση για τον Αταμάν:
İmparator Ergin Ataman Basketbol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’ni tribünden takip edecek.
Ergin Ataman: «Salonda olacağım bilgisi doğru. Galatasaray Kulübü de arayıp özel olarak davet etti. Orada olacağım. İnşallah sonu şampiyonluk olur.» (Çağatay Çelik) pic.twitter.com/koVVj1CxEc
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).