Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια στο εξωτερικό και την Ιταλία, καθώς φέρεται να είναι μια ανάσα από το οριστικό deal με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.
Ο 29χρονος έμπειρος αριστερός μπακ όλα δείχνουν ότι τα έχει βρει με την Ένωση μετά από ένα γεμάτο ταξίδι στην Ιταλία και θα επιστρέψει, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να είναι πολλά και να μιλούν για δεδομένη επιστροφή του Κυριακόπουλου στη Super League το καλοκαίρι.
Ο Κυριακόπουλος, η ΑΕΚ και οι Ιταλοί
Συγκεκριμένα, η «Tuttomercato» υπογραμμίζει ότι ο Κυριακόπουλος που φοράει τη φανέλα της Μόντσα από το 2023 θα «ενταχθεί στην ΑΕΚ, η οποία τον κυνηγούσε επίμονα από τον περασμένο Ιανουάριο. Μετά από έξι χρόνια, το αντίο του στη Serie A είναι έτοιμο».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε αμυντικός του Αστέρα, έχει καταγράψει 30 συμμετοχές (29 ματς βασικός) στη Serie A, έχοντας μάλιστα δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ στις 32 εμφανίσεις που έχει καταγράψει την τρέχουσα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 32 ματς. Η τρέχουσα αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.