Στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» σκόραρε ο Ορσολίνι, μέχρι τη… Νάπολι ακούστηκαν πανηγυρισμοί! Ο άσος της Μπολόνια σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα του απέναντι στην Ίντερ για την 33η αγωνιστική της Seria A φέρνοντας τα πάνω κάτω στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτό γιατί οι «νερατζούρι» έμειναν στους 71 βαθμούς, όσους είχε από χθες και η Νάπολι και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος η μάχη για τον τίτλο φούντωσε για τα καλά. Μάλιστα οι δύο διεκδικήτριες έχουν φέρει 1-1 και στα δύο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, την κούπα θα πάρει η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων, τον οποίο αυτή την στιγμή έχει η Ίντερ με σημαντική διαφορά.
Περισσότερα σε λίγο…
Δεν χάρηκε καμία
Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας καθώς Έμπολι και Βενέτσια, οι οποίες δίνουν μάχη για να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ήρθαν ισόπαλες 2-2. Έτσι, αμφότερες πήραν από έναν βαθμό και έμειναν κάτω από τη Λέτσε, η οποία βρίσκεται εκτός της «επικίνδυνης ζώνης».
Tα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.