Οπως έκανε με τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ επανέλαβε και με τη Μαρία Πρεβολαράκη, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος που την προσκάλεσε στο γραφείο του να τη συγχαρεί.
Ο κ. Κούβελος συνεχάρη θερμά την Πρεβολαράκη για το χρυσό μετάλλιο με το οποίο πρόσφερε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σε όλους τους Ελληνες και τόνισε την απόλυτη στήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην προσπάθεια της. «Μαρία θα είμαστε στο πλευρό σου σε οτιδήποτε χρειαστείς στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες. Είσαι σπουδαία αθλήτρια που εκπροσωπείς πάντα τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια σου για την πέμπτη συμμετοχή σου σε Ολυμπιακούς Αγώνες», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ.
Η Πρεβολαράκη ευχαρίστηκε τον κ. Κούβελο για τα θερμά λόγια και τη στήριξη της ΕΟΕ. Στη συνάντηση ήταν εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Τραμπάκουλας.
Λίγο πριν από τη νέα «Μάχη των Φύλων» στις 28 Δεκεμβρίου, η Αρίνα Σαμπαλένκα επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζητήματα στον αθλητισμό.