Η ΑΕΚ ανακοίνωσε sold-out για το Game 2 με τη Ναντέρ
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς με τη Ναντέρ, εξαντλήθηκαν και έτσι η Ένωση θα έχει την πλήρη στήριξη του κόσμου της.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Ναντέρ στη Γαλλία, για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς του BCL. Η Ένωση ανακοίνωσε σήμερα (11/4), ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαντλήθηκαν και έτσι ο Δικέφαλος θα έχει την πλήρη στήριξη του κόσμου του.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το πάνω χέρι στη σειρά, καθώς προηγούνται με 1-0 και έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στο Final-4 αν κάνουν ακόμη ένα επιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στον γαλλικό σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Η AEK Betsson BC ενημερώνει, ότι εξαντλήθηκαν τα (διαθέσιμα) εισιτήρια, προκειμένου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ναντέρ.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (16/04, 21:30 ώρα Ελλάδος), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του BCL.
Θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων».
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός, όπως άλλωστε σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ
LIVE: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την αναμέτρηση Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Water Polo League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.