«Ο Γκριγκόνις ενδέχεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό»
Στο μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε με «τιτίβισμά» του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αντρέα Καλτσόνι.
Νέες πληροφορίες για το μπασκετικό μέλλον του Μάριους Γκριγκόνις έφερε στο φως ο Αντρέα Καλτσόνι. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Χ, ανέφερε πως ο 30χρονος άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ζαλγκίρις Κάουνας ενόψει της σεζόν 2025-26.
Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ είναι εδώ και μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η πρώην ομάδα του θέλει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της.
Τι λέει ο Καλτσόνι για Γκριγκόνις και Ζαλγκίρις
💣‼️Zalgiris Kaunas pushes to find a total agreement with Marius Grigonis for next season.
Grigonis should leave Panathinaikos BC after 3 years. The negotiation continues.#EuroLeague #Zalgiris #Panathinaikos pic.twitter.com/OfXXtwoHOE
— Andrea Calzoni (@Andrea__Calzoni) April 10, 2025
«Η Ζαλγκίρις Κάουνας πιέζει για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τον Μάριους Γκριγκόνις για την επόμενη σεζόν. Ο Γκριγκόνις ενδέχεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά σε «τιτίβισμά» του ο Ιταλός δημοσιογράφος.
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
- Φωτιά σε χώρο φιλοξενίας μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Πληροφορίες για τραυματίες [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Καθοριστικός για μία ακόμη φορά σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
- Πόλεμος ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ – Χατζηδάκη για τους αγρότες: «Ομολόγησε το ψέμα του»

