Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου η Ένωση θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει το προβάδισμά της για τη δεύτερη θέση.
Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Γκατσίνοβιτς. Γιόνσον, Πινέδα και Μάνταλος θα είναι στον άξονα, ο Λαμέλα δεξιά, ο Κοϊτά αριστερά και ο Πιερό στην κορυφή της επίθεσης.
Ποιοι έμειναν εκτός
Εκτός για την ΑΕΚ έμεινε ο Λιούμπισιτς που τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και ο Περέιρα που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.
Στον πάγκο: Στρακόσα, Πήλιος, Μήτογλου, Χατζισαφί, Οντουμπάτζο, Σιμάνσκι, Ελίασον, Φερνάντες και Μαρσιάλ.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ