Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Superleague: Ο Στέγκεμαν στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο Σιλβέστρζακ στο ΟΑΚΑ
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των playoffs και playouts της Superleague – Ποιοι σφυρίζουν στα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.
H Superleague ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 2η αγωνιστική των playoffs, με τον Γερμανό, Σάσα Στέγκεμαν, να ορίζεται για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (6/4, 19:30). Βοηθοί του θα είναι οι Γκινς και Άσμουθ, τέταρτος διαιτητής ο Βεργέτης ενώ στο VAR ο Ραφάλσκι με τον Φωτιά.
Παράλληλα, στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (6/4, 21:30), διαιτητής θα είναι ο Πολωνός Σιλβέστρζακ, με βοηθούς τους Χάινιγκ και Καρασέβιτς, τέταρτο τον Παπαπέτρου και στο VAR τους Μάλετς και Τζήλο.
Αναλυτικά οι διαιτητές στα playoffs και playouts της Superleague
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.