Ο Εμμανουήλ Καραλής, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, δήλωσε ενθουσιασμένος με την επίδοσή του και τη νέα ατομική του καλύτερη επίδοση.
Ο Μίλτος Τεντόγλου, αν και κατέλαβε την 5η θέση, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη θέση, αλλά επεσήμανε ότι παρά την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε πριν από το πρωτάθλημα, η αγωνιστική του διάθεση παραμένει ισχυρή και υποσχέθηκε σπουδαία αποτελέσματα το καλοκαίρι.
Παράλληλα οι υποχρεώσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα στο μπάσκετ μαζί με γκολ από τον διεθνή χώρο αλλά και η αθώωση τον Πλατινί και Μπλάτερ έκλεψαν την παράσταση από την ειδησεογραφία της ημέρας
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η εφημερίδα «Zero Hora» της Βραζιλίας κάνει λόγο για συμφωνία Γκρέμιο και Τετέ για δανεισμό του και στη συνέχεια υποχρεωτική οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Ξεκαρδιστικό challenge ανάμεσα σε Μουζακίτη και Μπότη ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media με τους δύο καλούς φίλους να απαντούν σε ερωτήσεις «Εσύ ή Εγώ».