Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Formula 1: Poleman ο Πιάστρι στη Σαγκάη – Πέμπτος ξεκινά ο Χάμιλτον
Πιάστρι και Νόρις πήγαιναν για το 1-2 στις κατατακτήριες του GP Κίνας, όμως ο Ράσελ θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση τελικά. – Από την τέταρτη ξεκινά Φερστάπεν, από την πέμπτη ο Χάμιλτον
Ο Αυστραλός Όσκαρ Πιάστρι θα ξεκινήσει από την pole position στο κινεζικό Γκραν Πρι της Formula 1 την Κυριακή, αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στους προκριματικούς του Σαββάτου, στη Σαγκάη.
Ο οδηγός της McLaren θα εκκινήσει στην πρώτη σειρά μπροστά από τον Βρετανό Τζορτζ Ράσελ (Mercedes). Στη δεύτερη σειρά θα βρεθεί ο ηγέτης του εφετινού πρωταθλήματος, ο Βρετανός Λάντο Νόρις (McLaren) και ο υπερασπιστής του παγκόσμιου τίτλου Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), με τους δυο τους να έχουν διαφορά μόλις 0,24 του χιλιοστού του δευτερολέπτου.
Τα αποτελέσματα των δοκιμών κατάταξης του GP Κίνας
Το πρωί της Κυριακής (23/3, 09:00) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο δεύτερο Γκραν Πρι της Formula 1 για φέτος, με τη McLaren να έχει το προβάδισμα, αλλά τη Ferrari, μετά το θρίαμβο του Χάμιλτον στο Sprint Qualifying, να μένει 0,286” μακριά από την κορυφή.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει