Με Στάμενιτς βασικό και χατ-τρικ ποίημα από τον Γουντ έριξε 7αρα η Νέα Ζηλανδία
Η Νέα Ζηλανδία συνέτριψε με 7-0 τα Φίτζι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον μέσο του Ολυμπιακού να ηγείται στην μεσαία γραμμή και τον Κρις Γουντ να κάνει θαύματα.
Η Νέα Ζηλανδία διέλυσε με 7-0 τα Φίτζι στο Γουέλινγκτον για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Μάρκο Στάμενιτς ήταν ο κινητήριος μοχλός της μεσαίας γραμμής παίρνοντας τις περισσότερες μπάλες στα πόδια του σημειώνοντας μία ασίστ και παίζοντας όλο το 90λεπτο για άλλη μια φορά με την Εθνική του ομάδα.
To qualify on Monday as the 5th participant at the 2026 World Cup:
Ο MVP του παιχνιδιού δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα από τον Κρις Γουντ που βρίσκεται σε ασύλληπτη κατάσταση και σε Εθνικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο αφού την φετινή σεζόν με την φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει πετύχει 18 γκολ.
Συγκεκριμένα, ο Κρις Γουντ πέτυχε 3 γκολ στην νίκη της Νέας Ζηλανδίας όπου το αξιοσημείωτο είναι πως τα πέτυχε όλα με το κεφάλι.
🚨 FT: New Zealand 🇳🇿 7-0 Fiji 🇫🇯 – Pure domination! ⚽
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε μια ματσάρα για γερά νεύρα από την Ζαλγκίρις με 99-94, με τον Γκος να κάνει πολύ καλή εμφάνιση και ο Φουρνιέ το ματς της ζωής του…