Πισπιρίγκου: Ξέσπασε μετά την απόφαση – «Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους»
Ιδιαίτερα έντονο ήταν το ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την επιστροφή στο κελί της, μετά την απόφαση καταδίκης της
Έντονη ήταν η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με συγκρατούμενή της, μετά την ανακοίνωση της ποινής της από το δικαστήριο, όταν επέστρεψε στο κελί της.
Υπενθυμίζεται ότι η Πισπιρίγκου καταδικάστηκε σε δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν καταφέρει να «σπάσει» τα ισόβια στο Εφετείο, θα παραμείνει στη φυλακή 25 χρόνια.
Η αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά την αναγγελία της δικαστικής απόφασης
Συγκρατούμενή της μίλησε στον Alpha και περιέγραψε τις αντιδράσεις της μητέρας από την Πάτρα, που μετά τα ισόβια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας είδε να της επιβάλλεται η ίδια ποινή και για τις άλλες δύο κόρες της, υποστηρίζοντας ότι έβριζε τους δικαστές και απειλούσε τους πάντες.
«Τα έσπασε όλα, χτύπαγε τοίχους, έβριζε τους δικαστές ότι τη δίκασαν άδικα για τα παιδιά της. Έβριζε, ‘θα δείτε τώρα ποια είμαι, τώρα που θα πάω σε άλλες φυλακές θα δουν ποια είμαι’», είπε για την Πισπιρίγκου η γυναίκα.
Κατά την ίδια, φώναζε, ακόμα, «να καταδικάσουν εμένα για τα παιδιά μου;», ενώ φέρεται να έβριζε και τις συγκρατούμενές της λέγοντας «θα δείτε τι θα πάθετε. Χαρήκατε που δικάστηκα. Εγώ ήμουν καλή μάνα. Είμαι αθώα, θα βάλω τους καλύτερους δικηγόρους».
Τι ανέφερε η συγκρατούμενη για την καταδίκη της κατηγορούμενης
Επιπλέον, η γυναίκα, που κρατείται στην ίδια φυλακή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέφερε για την καταδίκη της: «Εμείς χαρήκαμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι έχει φάει τα παιδιά της».
Τέλος, είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «φτιαχνόταν και βαφόταν πριν πάει στο δικαστήριο για να τη βλέπει ο σύζυγος. Να δούμε, τώρα θα βάψει ξανά ρίζα εκεί που θα πάει;».
Υπό έρευνα οι ιατροδικαστές
Έρευνα αναμένεται να ξεκινήσει για τους ιατροδικαστές, αφού στην αγόρευσή της η Εισαγγελέας έκανε λόγο και για ευθύνες από πλευράς τους.
Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να διαβιβάσει στην Εισαγγελία Αθηνών τα πρακτικά της δίκης για τους ιατροδικαστές Αγγελική Τσιόλα και Χριστίνα Τσάκωνα, που έκαναν τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις για την Ίριδα και τη Μαλένα αντίστοιχα, αλλά και για τον Σωκράτη Τσαντίρη που ήταν ο διορισμένος πραγματογνώμονας στη Μαλένα, την Ουρανία Δημακοπούλου τεχνική σύμβουλος της μητέρας και τον παθολογοανατόμο της Μαλένας Εμμανουήλ Αγαπητό.
Το αδίκημα που θα διερευνήσει ο αρμόδιος Εισαγγελέας, για αρχή, είναι αυτό της ψευδούς κατάθεσης.
- Economist: Η Γαλλία παρέλυσε… και φταίνε όλοι
- Νίκολιτς: «Κάναμε πολλά λάθη, ούτε ένας παίκτης δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε»
- Αγρότες: Δύο συναντήσεις Μητσοτάκη, με τους εκπροσώπους των μπλόκων – Διαβουλεύσεις για τα διαδικαστικά
- Η διαιτησία του Σάγκι επιβεβαίωσε ότι ο Λανουά πρέπει να φύγει – Oι ξένοι ρέφερι αλλοιώνουν τη βαθμολογία
- «Οι 20άρες δεν μου λένε τίποτα» – Η on air αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού σε μια ατάκα του πατέρα της από το 1995
- Σύνταξη: Το ουτοπικό σενάριο του μέλλοντος – Από την εποχή της οικονομικής ανασφάλειας στην αφθονία
- Εκατοντάδες αστυνομικούς στέλνει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στη Μινεσότα μετά τη δολοφονία της Γκουντ
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)











































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)














![O Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγκτσί ανήρτησε δολοφονίες αστυνομικών και αναρωτήθηκε αν οι ΗΠΑ θα το ανέχονταν [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/iran-killed-cop-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442