Εμφάνιση, περπάτημα και ύφος: Η 16χρονη κόρη της Ναόμι Γουότς είναι το νέο αγαπημένο nepo baby της μόδας
Η 16χρονη κόρη των σταρ του Χόλιγουντ Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιμπερ, Κάι, έκανε το ντεμπούτο της στις πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και έδειξε ότι έχει όλο το πακέτο.
Τα nepo babies είναι η νέα αγαπημένη μόδα της… μόδας. Μετά την κόρη της Νικόλ Κίντμαν, Σάντεϊ Ρόουζ και αυτή της Σίντι Κρόφορντ, Κάια, τώρα ήταν η σειρά της Κάι να κάνει το ντεμπούτο της στις πασαρέλες. Και η Ναόμι Γουότς δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη.
Η 16χρονη κόρη της σταρ του Χόλιγουντ και του Λιβ Σράιμπερ, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και περπάτησε στο σόου του οίκου Valentino, με την εμφάνισή της να κατακλύζει τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Κάι δεν ήταν άλλη από την Ναόμι Γουότς, η οποία ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «αυτό είναι το Valentino μωρό μου. Τσιρίζω από περηφάνια». Παρόμοιες ήταν και οι αντιδράσεις του Λιβ Σράιμπερ, ο οποίος έγραψε κάτω από ένα ποστ του νεαρού μοντέλου «όλο και πιο ψηλά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts)
Η Κάι είναι η μικρότερη κόρη των Γουότς και Σράιμπερ, καθώς έχουν κι έναν γιο, τον 17χρονο Σάσα, ο οποίος έχει πάρει ήδη το βάπτισμα του πυρός στον κόσμο του θεάματος καθώς το 2016 είχε εμφανιστεί στην ταινία «The Jungle Book».
Μάλιστα, η 16χρονη δεν βρήκε στήριξη μόνο από τους γονείς της, αλλά και από το πρώην μοντέλο και fashion icon Λίντα Εβαντζέλιστα, που την αποθέωσε στα social media.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts)
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου-Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
- ΗΠΑ: Ο στρατός ολοκλήρωσε τη μεταφορά κρατουμένων του Ισλαμικού Κράτους από την Συρία στο Ιράκ
- Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ: «Δεν φοβάμαι τα μικρόβια… Συνήθιζα να σνιφάρω κοκαΐνη από καθίσματα τουαλέτας»
- Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει κίνηση για τον Φρανσίσκο (pic)





