Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Ναόμι Γουότς μιλάει για το «πολύ καλό σεξ» και για τις αγαπημένες της στάσεις με τον Μπίλι Κράνταπ

Η Ναόμι Γουότς μιλάει για το «πολύ καλό σεξ» και για τις αγαπημένες της στάσεις με τον Μπίλι Κράνταπ

Η Ναόμι Γουότς και ο Μπίλι Κράνταπ βρίσκονται στη φάση του μήνα του μέλιτος.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα, σχεδόν τρεις μήνες αφότου το δίδυμο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, την «αρκετά καλή σεξουαλική» τους ζωή.

Η πρωταγωνίστρια του King Kong χαρακτήρισε την επικοινωνία «κλειδί» κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία είχε τίτλο: «Ξεκλειδώνοντας την οικειότητα και πλοηγώντας το πάθος στη μέση ηλικία».

Εξήγησε: «Αν μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου, αν μπορείς να είσαι ειλικρινής και να κάνεις μια πραγματικά αυθεντική συζήτηση και να απομακρύνεις την αμηχανία, θα κυριαρχήσει η ενσυναίσθηση και αυτό είναι καυτό».

Δείτε το βίντεο 

Αυτοκόλλητα οιστρογόνων  

Η υποψήφια για Όσκαρ σημείωσε ότι όταν εκείνη και ο Κράνταπ, 55 ετών, άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2017, χρησιμοποιούσε αυτοκόλλητα οιστρογόνων κατά τη διάρκεια του σεξ.

«Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ γίνεται πιο απολαυστικό όταν βγάζεις από πάνω σου τον φόβο ότι θα κάνεις παιδιά» δήλωσε η Γουότς σε εκδήλωση στο Hampton Bays την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 54χρονη αστειεύτηκε: «Πώς το λέει η έκφραση; ‘Κλειστό για δουλειές, ανοιχτό για διασκέδαση’.

»Αισθάνεσαι περισσότερο σαν ‘θα το κάνω αυτό για τον εαυτό μου’ επειδή είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, έχεις εμπειρία, είσαι σοφότερη» συνέχισε.

Η στάση του Νίκα

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση που προτιμά στο σεξ, η Γουότς απάντησε με θράσος: «Από πάνω, από κάτω. Δεν είμαι ιδιότροπη».

«Είχα άγχος που θα το έβλεπε ο νέος μου εραστής» θυμήθηκε η Γουότς, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμμηνόπαυση που περνάει από τα 30 της.

Εξήγησε ότι το κολλώδες υπόλειμμα από το επίθεμα «έκανε μέρες» για να φύγει.

«Πήγαινα στο μπάνιο λίγο πριν ξεκινήσουμε και ήμουν εκεί μέσα τρίβοντας και μετά έβγαινα έξω. Και ο πανέμορφος σύντροφός μου έλεγε: «Είσαι καλά; Είναι όλα εντάξει;»» συνέχισε.

Έδωσε τα εύσημα στον σταρ του «Morning Show» που ήξερε «πώς να συμπεριφερθεί» από τη στιγμή που «έφερε την ειλικρίνεια στο δωμάτιο, παρά το άβολο και το δύσκολο του πράγματος» εξήγησε.

Τον παραδέχεται

«Ήξερε τι συνθήματα έπρεπε να ακολουθήσει» θυμήθηκε η Γουότς. «Είχε 100% ενσυναίσθηση και μπορώ με ασφάλεια να πω ότι συνεχίσαμε να κάνουμε, ξέρετε, πολύ καλό σεξ εκείνο το βράδυ».

Αργότερα, τόνισε τη σημασία του να εστιάσει στην παρούσα φάση της ζωής της και να αναγνωρίσει ότι «πολλές γυναίκες είναι καυλωμένες σε αυτή την ηλικία».

Εκείνη και ο Κράνταπ είπαν το «ναι» στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο.

«Παντρεμένοι!». Η Γουότς συνόδευσε στο Instagram με αυτή τη φράση μια φωτογραφία της ίδιας και του νέου της συζύγου στα σκαλιά ενός δικαστηρίου του Μανχάταν.

Η νύφη εντυπωσίασε με ένα λευκό φόρεμα Oscar de la Renta, το οποίο συνδύασε με το απλό μπουκέτο λουλουδιών της, ενώ ο σύντροφός της ήταν κομψός με ένα ναυτικό κοστούμι και ένα λευκό button-up.

Το ερωτικό παρελθόν τους

Ο ηθοποιός έχει έναν 19χρονο γιο, τον Γουίλιαμ, με την πρώην του Mary-Louise Parker, την οποία εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν επτά μηνών έγκυος για τη συνάδελφό του Claire Danes.

Η Γουότς, από την πλευρά της, στο παρελθόν έβγαινε με τον Liev Schrieber για μια δεκαετία.

Από τότε που το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2016, συνεχίζουν να έχουν καλές σχέσεις και να μεγαλώνουν με ισορροπία τα δύο παιδιά τους – τη Σάσα, 15 ετών, και τον Κάι, 14 ετών.

*Με στοιχεία από pagesix.com 

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024