Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσορι έφαγαν… δια βίου πόρτα από εταιρεία σκαφών μετά τα καυτά στιγμιότυπα

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσορι έφαγαν… δια βίου πόρτα από εταιρεία σκαφών μετά τα καυτά στιγμιότυπα

Οι φωτογραφίες του Κάνιε Γουέστ και της Μπιάνκα Σένσορι σε… περίεργη στάση ενώ έκαναν βόλτα στη Βενετία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και εξόργισαν τους Ιταλούς

Ο Κάνιε Γουέστ και η σύζυγός του Mπιάνκα Σένσορι, που «έχουν ανάψει φωτιές» στην Ιταλία, με τις καυτές εμφανίσεις τους, έφαγαν… δια βίου πόρτα από εταιρεία σκαφών, αφότου ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε περίεργη στάση κατά τη βόλτα τους με θαλάσσιο ταξί στη Βενετία.

Ειδικότερα, η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε γονατιστή μπροστά από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος φορούσε ένα παντελόνι το οποίο αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθιά του.

Η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, σε δηλώσεις στην Daily Mail Australia ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη της. Καταδίκασε τις… δραστηριότητές τους στο σκάφος και ανέφερε ότι «αγνοούσε πλήρως» τι συνέβη μέχρι που δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες.

«Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στα σκάφη μας»

«Ο οδηγός ήταν συγκεντρωμένος στη διαδρομή και έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις απρέπειες. Εάν είχε δει τι συμβαίνει θα τους κατέβαζε από το σκάφος. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο  και εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη.


Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ. Γουέστ και η σύζυγός του δεν θα είναι σίγουρα πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Venezia Turismo Motoscafi είναι μια από τις κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες ενοικίασης σκαφών της Βενετίας, και έχει φιλοξενήσει πολλές διασημότητες, όπως η Lady Gaga, ο Harry Styles, η Florence Pugh, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck.

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024