Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιάνκα Σένσορι: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση από τη σύζυγο του Κάνιε Γουέστ

Μπιάνκα Σένσορι: Νέα αποκαλυπτική εμφάνιση από τη σύζυγο του Κάνιε Γουέστ

Μήπως το έχει παρακάνει;

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σένσορι συνεχίζουν την περιήγησή τους στην Ιταλία, με την 27χρονη να επιλέγει ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά ενδύματα.

Αυτή τη φορά, η σύζυγος του ράπερ φόρεσε σε δημόσια εμφάνισή της αντί για παντελόνι μόνο… ένα καλσόν στο  χρώμα του δέρματος και ένα μπραλέτ επίσης nude. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με λευκές λουστρίνι γόβες με μυτερές μύτες.

Από την άλλη, ο Κάνιε Γουέστ επέλεξε ένα total black σύνολο, το οποίο περιλάμβανε ένα μακρύ πουκάμισο και ένα παντελόνι ενώ είχε τυλίξει ένα φούτερ γύρω από το πρόσωπό του.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Έξαλλοι στην Ιταλία με τις εμφανίσεις της Σένσορι

Εν τω μεταξύ, οι εμφανίσεις της συντρόφου του ράπερ έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία.

Η νεαρή αυτές τις ημέρες έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές με το γυμνό στήθος της να φαίνεται καθαρά κάτω από τα διαφανή δικτυωτά ρούχα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν την Μπιάνκαι τον Κάνιε ως «απρεπείς» και τονίζουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα η οποία έχει συντηρητική καθολική κληρονομιά.

«Δεν χρειαζόμαστε αυτά τα σκουπίδια στην Ιταλία» σχολίασε ένας Ιταλός χρήστης στα social media, ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε τα ρούχα της Bianca ως «χυδαία».

«Αυτό είναι σέξι στο σπίτι μεταξύ ενηλίκων, αλλά άχρηστο στο κοινό» έγραψε ένας άλλος, ενώ ένας επεσήμανε ότι η Μπιάνκα πρέπει να ντυθεί κατάλληλα σε μια συντηρητική καθολική χώρα ενώ ένας άλλος εξοργίστηκε γράφοντας ότι είναι «τεράστια ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους να βγαίνουμε σχεδόν γυμνοί».

Ποια είναι η Μπιάνκα Σένσορι

Η επιχειρηματίας μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και απέκτησε πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, δημιούργησε τη δική της εταιρεία κοσμημάτων με το όνομα Nylon’s Jewellery.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με τη φίλη της Αιρίν, όταν δημιούργησαν τσόκερ και βραχιόλια φτιαγμένα από κρύσταλλα Swarovski για τις ίδιες και τις φίλες τους, πριν συνειδητοποιήσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα κατάστημα.

Μετά την αποφοίτησή της, συνέχισε να είναι σύμβουλος σχεδιασμού για ένα χρόνο πριν εργαστεί ως φοιτήτρια αρχιτέκτονας για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου προσελήφθη στο Yeezy.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024