Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

Χάιντι Κλουμ: Αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει

«Θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ στη ζωή μου να μετρήσω τις θερμίδες μου και μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε», εξήγησε

Η Χάιντι Κλουμ, που έχει κλείσει τα 50 της χρόνια, αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία ότι ο χρόνος δεν την αγγίζει.

Το διάσημο μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, έχει μια λαμπρή καριέρα πίσω της ενώ διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, όπως ήταν και την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Η ίδια είναι πάντα ανοιχτή και ειλικρινής σε ό,τι αφορά την ρουτινά ομορφιάς και γυμναστικής της και δεν διστάζει να αποκαλύψει τα μυστικά της.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της να τη ρωτήσει ό,τι θέλει.

Κάποιος από τους followers της λοιπόν, τη ρώτησε πόσο ζυγίζει και εκείνη δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά και να δείξει το πραγματικό της βάρος.

«Πόσο ζυγίζεις;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε και εκείνη απάντησε ότι ζυγίζει 138,2 λίβρες, δηλαδή 62 κιλά, τα οποία αντιστοιχούν σε ύψος 1,76 μέτρων.

Και για να παραμείνει σε αυτά τα κιλά, το μοντέλο δεν καταβάλει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.Όπως είπε: «Μόλις γύρισα σπίτι και κάποιοι φίλοι μου στέλνουν αυτά τα άρθρα που έχουν γραφεί ότι παίρνω μόνο 900 θερμίδες. Θέλω να πω ότι δεν νομίζω ότι χρειάστηκε ποτέ στη ζωή μου να μετρήσω τις θερμίδες μου και μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε».

Η ανάρτησή της

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024