Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιβάνα Κνολ: Δεν χορταίνει την Μύκονο η «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ» - Ξεσήκωσε ξανά το νησί των ανέμων

Ιβάνα Κνολ: Δεν χορταίνει την Μύκονο η «πιο καυτή οπαδός του Μουντιάλ» – Ξεσήκωσε ξανά το νησί των ανέμων

Η καλλονή από την Κροατία πέρασε ωραία στη Μύκονο την πρώτη φορά και μετά τις διακοπές της στο Μαυροβούνιο επέστρεψε στο «νησί των ανέμων»

Δεν… χορταίνει τη Μύκονο, όπως όλα δείχνουν, η Ιβάνα Κνολ.

Η πρώην Miss Κροατία η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από το Μουντιάλ του Κατάρ και κατέκτησε τον τίτλο της πιο καυτής οπαδού του Μουντιάλ, επέστρεψε στο «νησί των Ανέμων» για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η Ιβάνα Κνολ που έχει ξεπεράσει τους 3,3 εκατ. followers στο Instagram και αυτό διότι οι φωτογραφίες της στις εξέδρες των γηπέδων του Μουντιάλ έγιναν Viral, είχε επισκεφτεί τη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου και μάλιστα είχε βρεθεί και στο κλαμπ όπου έπαιξε μουσική ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία ξεκίνησε τις διακοπές της από την Ίμπιζα, πήγε στις Κάννες, μετά στη Μύκονο και στο Μαυροβούνιο και επέστρεψε στο ελληνικό νησί.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να «ανεβάζει» από εκεί συνεχώς φωτογραφίες και ιστορίες στο Instagram και δείχνει να είναι… μαγεμένη.

Μάλιστα, όπως φαίνεται λατρεύει τη ζωή στη Μύκονο ενώ αυτή τη φορά βρήκε την ευκαιρία να φάει από τα χέρια του φίλου της, του Νουσρέτ, τις «χρυσές» μπριζόλες.

Η Ιβάνα Κνολ εκτός από το να γυρίζει τον κόσμο και να περνάει όμορφα έχει ιδρύσει και εταιρεία με μαγιό στα χρώματα πολλών χωρών της υφηλίου τα οποία προωθεί κυρίως η ίδια μέσω Instagram.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024