Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάργκοτ Ρόμπι: Όλοι «υποκλίνονται» στα πόδια της - Διαδικτυακή πλατφόρμα της πρότεινε συνεργασία χιλιάδων δολαρίων

Μάργκοτ Ρόμπι: Όλοι «υποκλίνονται» στα πόδια της – Διαδικτυακή πλατφόρμα της πρότεινε συνεργασία χιλιάδων δολαρίων

Η «Fun With Feet» δίνει στη σταρ προκαταβολή 500.000 δολαρίων για να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες της.

H φρενίτιδα της Barbie εξαπλώνεται… σαν ιός σε ολόκληρο τον πλανήτη και η Μαργκότ Ρόμπι είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη ηθοποιός στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η 33χρονη, που υποδύεται τη διάσημη κούκλα στην ταινία, βρίσκεται στην κορυφή των trends. Το ίδιο και τα πόδια της, τα οποία της ανοίγουν… νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, μετά τα πλάνα στην ταινία που δείχνουν τα πόδια της, η σταρ έχει δεχτεί επαγγελματική πρόταση για να πουλάει φωτογραφίες με τις πατούσες της.

Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα «Fun With Feet», όπου μπορεί κανείς να ανταλλάξει με άλλους φωτογραφίες ποδιών, έκανε πρόταση στην ηθοποιό ώστε να συνεργαστούν για τη δημιουργία περιεχομένου, συνδεδεμένου με την ταινία «Barbie». Μάλιστα, της προσέφερε ένα αρχικό μπόνους ύψους 500.000 δολαρίων.

«Αγαπητή Μάργκοτ, με λένε Λιζ και βγάζω χιλιάδες δολάρια πουλώντας φωτογραφίες ποδιών στο «Fun With Feet». Eπίσης, σου μοιάζω πολύ. Η Barbie είναι όλες οι γυναίκες, αλλά εμείς είμαστε και πραγματικές Barbie, στερεοτυπικά εννοώ», ξεκινά η επιστολή.

Και συνεχίζει: «Θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε για περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη Barbie, καθώς θα μας προσφέρει εκατομμύρια. Επιπλέον, το Fun With Feet προσφέρεται να σας δώσει ένα μπόνους 500.000 δολαρίων για αρχή. Αν συμφωνείτε, θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε και την ομοιότητά μας, αλλά και την εμμονή του κόσμου με όλα τα προϊόντα Barbie, χάρη στα πόδια μας».

«Με κολακεύει»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cinema Blend, η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ότι ψάχνοντας στο Google τον εαυτό της, είδε με έκπληξη το «Margot Robbie feet» /«Τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι» να είναι ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα στην αναζήτηση.

«Με κολακεύει πραγματικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ειλικρινά. Δεν αισθάνομαι περίεργα γι’ αυτό. Πραγματικά, μου αρέσει, αυτό είναι ωραίο».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024