Χοκς – Μπακς 121-127: Πέρασαν από την Ατλάντα με «τριπλό» Γιάννη
Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να περάσουν από την έδρα των Ατλάντα Χοκς με 127-121 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πραγματοποίησε triple-double.
Την όγδοη νίκη τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια πανηγυρίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς που πέρασαν από την έδρα των Ατλάντα Χοκς επικρατώντας με 127-121, σε ακόμη μία μεγάλη παράσταση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ολοκλήρωσε τον αγώνα με triple-double.
Ο «Greek Freak» ήταν εντυπωσιακός και πρωταγωνιστής για τα «ελάφια» καταγράφοντας στην στατιστική του 26 πόντους μαζί με 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς σε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα και την τέταρτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 35-25.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ για τους φιλοξενούμενους έχοντας 23 πόντους, ενώ ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε άλλους 23. Από την άλλη πλευρά, ο Τρέι Γιανγκ σταμάτησε στους 28 πόντους μαζί με 13 ασίστ, έχοντας τη βοήθεια του Κάριλ ΛεΒέρτ με 21.
Πώς πήγε το παιχνίδι των Χοκς με τους Μπακς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το προβάδισμα να αλλάζει χέρια αρκετές φορές πριν οι Μπακς χτίσουν μια μικρή διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου. Ωστόσο οι Χοκς ανέτρεψαν το σκηνικό και πήραν τα ηνία του αγώνα. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες έκλεισαν το πρώτο μέρος στο ισόπαλο 66-66.
Στην τρίτη περίοδο τα «ελάφια» είχαν ξανά το προβάδισμα, αλλά τα «γεράκια» ήταν εκείνα που μπήκαν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, εκεί οι Μπακς ήταν ασταμάτητοι, πέρασαν μπροστά από τα μέσα της περιόδου και εν τέλει έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με το 127-121.
Τα δωδεκάλεπτα: 33-37, 66-66, 95-92, 121-127
ΧΟΚΣ (Ιγκόρ Κοκόσκοφ): Ρισασέ 7 (1/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Γκουέγιε 15 (4/6 τρίποντα), Οκόνγκου 6 (9 ριμπάουντ), Ντάνιελς 16 (2/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη), Γιανγκ 28 (1/6 τρίποντα, 13 ασίστ, 4 λάθη), ΛεΒερτ 21 (2/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Καπέλα 8 (8 ριμπάουντ), Νιανγκ 8 (2/8 τρίποντα), Μαν 12 (4/6 τρίποντα)
ΜΠΑΚΣ (Ντοκ Ρίβερς): Κούζμα 16 (1/2 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο 26 (11 ριμπάουντ, 10 ασίστ), Λόπεζ 13 (1/5 τρίποντα, 13 ριμπάουντ), Πρινς 8 (2/5 τρίποντα), Λίλαρντ 23 (2/10 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γκριν 8 (2/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Τρεντ 15 (2/6 τρίποντα), Σιμς 2, Πόρτερ 15 (1)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Για μία ακόμη φορά βασικός στο All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Οι πεντάδες Ανατολής και Δύσης
- Ένα «σκαλοπάτι» ψηλότερα…
- Βλάχος: «Δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο στα ημιτελικά, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση» (vid)
- Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στη μάχη της 4ης θέσης – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

















































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442