«Πάγωσε» τον Παναθηναϊκό η Λαμία: 1-0 με τον Τσιμπόλα στο 6’ (vid)
Το γκολ του Τσιμπόλα αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης στο VAR μέτρησε κανονικά, καθώς ο παίκτης της Λαμίας καλυπτόταν από τον Ιωαννίδη.
Με γκολ του Τσιμπόλα στο 6ο λεπτό, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Τσιμπόλα σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ, μετά την υπόδειξη της βοηθού.
Μετά την εξέταση της φάσης στο VAR, όμως, φάνηκε ότι ο παίκτης της Λαμίας καλυπτόταν από τον Ιωαννίδη, με το γκολ του Τσιμπόλα να μετράει κανονικά και τη Λαμία να κάνει το 1-0 απέναντι στους Πράσινους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Λαμίας μετά τις 4 Ιανουαρίου. Έκτοτε είχε 6 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Σήμερα, όμως, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Τσιμπόλα να ανοίγει το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10άλεπτο στην αναμέτρηση με τους Πράσινους.
Τα δεδομένα για το πότε είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ που αναβλήθηκε και τι ισχύει με τον κανονισμό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όταν το ματς γίνει.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.