Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή μετά την προπόνηση, Πελίστρι, Γεντβάι, Μπακασέτας και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ ποινή καρτών θα εκτίσει ο Ουναΐ.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τη Λαμία (23/2, 17:00).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι και θεραπεία οι Μπακασέτας, Πάλμερ-Μπράουν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.
Ο Ουναΐ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.