Απίστευτη εξέλιξη στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας! Με ένα μεγάλο τρίποντο ο Βασίλης Τολιόπουλος ισοφάρισε σε 77-77 και έστειλε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Τσεχία, για τα προκριματικά του Eurobasket 2025, στην παράταση.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρισκόταν πίσω στο σκορ με 74-77, σε ένα ματς που οδηγούνταν προς το τέλος. Ο Τολιόπουλος, όμως, δεν είχε… πει την τελευταία του λέξη.
Ο Έλληνας γκαρντ πήρε την τελευταία επίθεση και πέτυχε τεράστιο τρίποντο στα 2″ πριν από το τέλος για να οδηγήσει το ματς στην παράταση.
Δείτε το απίστευτο καλάθι του Τολιόπουλου με την Τσεχία:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει μια τραγική σεζόν, οι φήμες για την απομάκρυνσή του συνεχίζονται, ωστόσο ο ίδιος ο Άρνε Σλοτ είναι βέβαιος πως θα είναι στον πάγκο της και του χρόνου.
Ιστορικό θα είναι το ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ 2026, αφού για πρώτη φορά θα διαρκέσει μισή ώρα για το προγραμματισμένο show με τη συμμετοχή της Σακίρα, της Μαντόνα και των BTS.