Στις Σέρρες ο Ολυμπιακός για να μείνει μόνος πρώτος – Εντός έδρας ματς για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός θέλει το «διπλό» στην έδρα του Πανσερραϊκού (16/2, 17:00), για να παραμείνει μόνο πρώτος, την ώρα που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ υποδέχονται Βόλο και Λαμία, αντίστοιχα.
Συνεχίζεται σήμερα (16/2) η 23η αγωνιστική της Superleague και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανσερραϊκό (17:00), με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο (15:00) και ο ΠΑΟΚ τη Λαμία (20:00).
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας έχουμε τις αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Άρης (15:00) και Παναιτωλικός-Athens Kallithea (20:30).
Νίκη πρωτιάς θέλει ο Ολυμπιακός
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς στις Σέρρες τους τραυματίες Παναγιώτη Ρέτσο, Μάρκο Στάμενιτς και Γιουσούφ Γιαζίτσι, όπως και τον Κρίστοφερ Βέλντε που εκτίει την ποινή του γιατί έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Εκτός είναι και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία. Αντίθετα, στην αποστολή είναι και πάλι ο Αντώνης Παπακανέλλος.
Με Ντραγκόφσκι και Ουναΐ κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, όπως αναμενόταν. Βαγιαννίδης (τιμωρημένος, ατομικό), Πελίστρι (ατομικό), Αράο (ατομικό), Μπακασέτας (θεραπεία), Πάλμερ-Μπράουν (θεραπεία), Γεντβάι (θεραπεία) και Ιωαννίδης (τιμωρημένος) δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών», ο καθένας για διάφορους λόγους.
Μέσα ο Τάισον, αλλά όχι οι Κοτάρσκι και Ότο για τον ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του Δικεφάλου, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο Τάισον, ενώ Γιόνι Ότο και Ντόμινικ Κοτάρσκι τέθηκαν εκτός. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ίωση και υπολογίζεται. Εκτός επίσης, έμειναν και ο Ντέγιαν Λόβρεν μαζί με τον Τζόναθαν Γκόμεζ. Ο Κροάτης συνεχίζει τη θεραπεία του και ο Αμερικάνος έκανε ατομική προπόνηση.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.