Ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ Σαββάτου (8/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς επικράτησε με σκορ 5-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε στους 40 βαθμούς, ωστόσο παραμένει στην τέταρτη θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και με ματς περισσότερο.
Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή (9/2) με το ντέρμπι Άρη – Παναθηναϊκού και με τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Ολυμπιακού και ΑΕΚ κόντρα σε Αστέρα και Πανσερραϊκό αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.