Οριστικό: Δεν παίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στην Αίγυπτο για το Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στις αναμετρήσεις της Ελλάδας με την Αίγυπτο, για τα play-off του Davis Cup.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια της Ελλάδας με την Αίγυπτο, για τα play offs του Davis Cup, καθώς θα πρέπει να αγωνιστεί στο 500αρι του Ρότερνταμ. Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να πάρει wildcard για το συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο πιστεύει έχει μεγάλη σημασία για την καριέρα του.
Έτσι ο Τσιτσιπάς έγραψε μια δήλωση, μέσω της οποίας εξηγεί τους λόγους που δεν θα δώσει το παρόν με την Εθνική ομάδα. Ο 26χρονος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο, ενώ ευχήθηκε επιτυχία στην ομάδα.
«Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί η στήριξη και η αγάπη σας για την Εθνική Ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά με γεμίζουν πάντα με δύναμη και κίνητρο. Γι αυτό ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική και να αγωνιστώ για τη χώρα μας, αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Το γράμμα του Τσιτσιπά
«Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Davis Cup, καθώς την ίδια ακριβώς περίοδο διεξάγεται ένα πολύ σημαντικό για την καριέρα μου τουρνουά και θα χρειαστεί να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στην προετοιμασία και τη συμμετοχή μου σε αυτό.
Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί η στήριξη και η αγάπη σας για την Εθνική Ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά με γεμίζουν πάντα με δύναμη και κίνητρο. Γι αυτό ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στις υποχρεώσεις μου με την Εθνική και να αγωνιστώ για τη χώρα μας, αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Είμαι βέβαιος ότι η Εθνική μας Ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και θα παλέψει με πάθος και αποφασιστικότητα.
Καλή επιτυχία, Στέφανος».
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
- Αλμέιδα: «Τι να κάνω, να αρχίσω να κλαίω;»
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442