Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπρινιόλι – Χάνει τον πρώτο ημιτελικό
Χωρίς τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς συμπλήρωσε κάρτες
Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος «σφράγισε» η ΑΕΚ, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν την ισοπαλία χάρη στο γκολ του Οντουμπάτζιο στην παράταση και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα να πανηγυρίζουν την πρόκριση. Βέβαια, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν μια σημαντική απώλεια στον πρώτο ημιτελικό.
Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που είχε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κύπελλο και είχε φανέλα βασικού στην διοργάνωση. Ο Ιταλός κίπερ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 117′ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.
Έτσι, δεν θα καταφέρει να κάνει το «5 στα 5» στον θεσμό, αφού δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών στις 26 Φεβρουαρίου, το οποίο θα είναι εκτός έδρας για την «Ένωση».
Αλμέιδα: «Με έχει κουράσει η αρνητικότητα»
Η ΑΕΚ έχοντας για «χρυσό σκόρερ» τον Μόζες Οντουμπάτζιο, πήρε την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.
Μετά το τέλος του δραματικού αγώνα, στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση αποκλεισμού θα υπήρχε αρνητικότητα, η οποία τον έχει κουράσει.
Όσα είπε ο Αλμέιδα:
«Ζήσαμε την ένταση που έχουν αυτά τα ματς. Ταυτόχρονα ως προπονητής απόλαυσα ένα ποδοσφαιρικό θέαμα με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομαδων να τα δίνουν όλα. Δεχθήκαμε πάλι γκολ στις καθυστερήσεις. Μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά σε γενικές γραμμές καναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Είχε περισσότερες ευκαιρίες ο αντίπαλος αλλα επαναλαμβάνω, οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο».
Για τι σημασία της πρόκρισης: «Η πρόκριση ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Έτοιμοι να παλέψουμε για να πάμε στον τελικό και για αυτό δεν θέλω να πω κατι αλλο, αν δεν παίρναμε την πρόκριση θα είχαμε αρνητικότητα που με έχει κουράσει. Η ομαδα παλεύει σε κάθε ματς, εγώ πιστεύω πάντα τους ποδοσφαιριστές μου».
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442