Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι στα νοκ-άουτ
Τι λένε οι πιθανότητες για τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στα νοκ-άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων; Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ στο Europa και Παναθηναϊκός στο Conference...
Στη «μάχη» των Europa και Conference League επιστρέφουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, την προσεχή Πέμπτη (12/12), για την πέμπτη και τέταρτη αγωνιστική των League Phase, αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες, υποδέχονται την Τβέντε (19:45), στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Δικέφαλος του Βορρά την Φερεντσβάρος την ίδια ώρα, ενώ στις 22:00 οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Νιου Σέιντς.
Η γνωστή σελίδα, «Football Meets Data» που ασχολείται με τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, πραγματοποίησε κάποιες προσομοιώσεις και παρουσίασε τους πιθανούς αντιπάλους κάθε ομάδας στα νοκ άουτ του Europa και Conference League, όπου ανάμεσά τους είναι και οι ελληνικές ομάδες.
Με Πόρτο ο Ολυμπιακός, με Στεάουα ο ΠΑΟΚ και Μπέτις ο Παναθηναϊκός
Στο Europa League, o Ολυμπιακός βάσει των προσομοιώσεων πιθανότατα θα βρει απέναντί του στα playoff την Πόρτο, ενώ αν προκριθεί στους «16» θα βρει στον δρόμο του την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του θα κοντραριστεί στα playoff την Στεάουα Βουκουρεστίου και σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.
Europa League – each team’s most likely opponent in KO playoff and Round of 16 (if they qualify) after MD5 pic.twitter.com/mt6zI9Gjco
— Football Meets Data (@fmeetsdata) December 9, 2024
Στο Conference League, ο Παναθηναϊκό, θα αντιμετωπίσει την Μπέτις στο πρώτο νοκ-άουτ και στη συνέχεια η Λέγκια Βαρσοβίας στον επόμενο γύρο
Conference League – each team’s most likely opponent in KO playoff and Round of 16 (if they qualify) after MD4 pic.twitter.com/wbEPSD1xWs
— Football Meets Data (@fmeetsdata) December 9, 2024
Να σημειωθεί πως, οι προσομοιώσεις ανάμεσα σε όλες τις ομάδες έχουν γίνει μετά την πέμπτη και τέταρτη αγωνιστική σε Europa και Conference League, αντίστοιχα. Επίσης, η Λουντογκόρετς έχει πιθανότερο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν ισχύει από την ανάποδη και αυτό έχει να κάνει με τη θέση που έχει ο σύλλογος της Βουλγαρίας στη βαθμολογία της League Phase και επηρεάζει με το ποιους θα μπει στην κληρωτίδα ενόψει των νοκ άουτ, σε περίπτωση πρόκρισης.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)





















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442