Αταμάν: «Χαρούμενος για τη νίκη ακόμη και αν δεν παίξαμε καλά για 25 λεπτά»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη νίκη του Τριφυλλιού με 93-87.
Ο Παναθηναϊκός με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και επικράτησε με 93-87.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη χαρά του και τη νίκη του Τριφυλλιού, παρότι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στα πρώτα 25 λεπτά. Αντίθετα, όπως τόνισε, στα τελευταία 15 οι παίκτες του έπαιξαν άμυνα, έβγαλαν επιθετικότητα και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
«Για 25 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, στα τελευταία 15 λεπτά παίξαμε πραγματικά με πολύ μεγάλη επιθετικότητα στην άμυνα άλλαξα και την στελέχωση και έβαλα παίκτες που μπορούσαν να πιέσουν πάρα πολύ την μπάλα. Για πρώτη φορά φέτος ο Χουάντσο ήταν καλός και στις δύο πλευρές.
Είναι πολύ χρήσιμο να έχει κανείς τόσο καλούς παίκτες, τόσο βαθύ ρόστερ το ζήτημα είναι πότε θα επιλέξει να τους χρησιμοποιήσει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη ακόμη και αν δεν παίξαμε καλά για 25 λεπτά».
Παράπονα Ναν για τη διαιτησία
«Το πήρα προσωπικά, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος οι διαιτητές σφύριζαν το παιχνίδι απόψε. Προπονούμαστε καλά, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι διαιτητές. Θέλω να δώσω τα παράσημα στους παίκτες μου γιατί καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες και να πάρουμε τη νίκη. Η επίθεση θα έρθει, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε καλούς παίκτες, η επίθεση θα έρθει, το ζήτημα είναι να βγάζουμε τις άμυνες. Σε όλο το α’ ημίχρονο δεν νίκησε κανείς σε κανέναν στην άμυνα», ανέφερε ο Αμερικανός.
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου
- Το μήνυμα του Γιαμπουσέλε στα social media που έβαλε… φωτιά για το μέλλον του! (pic)
- Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα
- Μητσοτάκης: «Και ναι και όχι» για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα – Συνέντευξη στο Euronews
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442