Υπερθέαμα: Δείτε γκολ από Serie A και Ligue 1 (vids)
Δείτε όλα τα γκολ από τα ματς της 12ης αγωνιστικής της Serie A και highlights από την 11η «στροφή» της Ligue 1 – Αποτελέσματα και βαθμολογίες σε Ιταλία και Γαλλία.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση σε Serie A και Ligue 1. Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η 12η αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα και η 11η στο γαλλικό.
Νωρίτερα, η Μίλαν αγωνίστηκε στην έδρα της Κάλιαρι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 3-3. Δύο γκολ ο Λεάο (15’, 40’) και ένα ο Έιμπραχαμ (69’) για τους Ροσονέρι, ένα ο Ζορτέα (2’) και δύο ο Ζάπα (53’, 89’) για τους γηπεδούχους, που γλίτωσαν την ήττα στο 89’.
Στο παιχνίδι που άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα, η Πάρμα επικράτησε εκτός έδρας της Βενέτσια με 2-1. Μια νίκη μάλιστα που ήρθε με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Καβίλια, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τους Βαλέρι (17’) και Μπόνι (68’).
Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν δύο αναμετρήσεις. Την Πέμπτη (7/11), η Τζένοα υποδέχθηκε την Κόμο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 (90+2′ Βολιάκο – Κούνια 17′).
Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι της Λέτσε με την Έμπολι, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (8/11, 77′ Πιερότι – 33′ Πελέγκρι.
Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις: Αταλάντα – Ουντινέζε (13:30), Ρόμα – Μπολόνια (16:00), Φιορεντίνα – Βερόνα (16:00), Μόντσα – Λάτσιο (19:00) και Ίντερ – Νάπολι (21:45).
Τρεις αναμετρήσεις περιελάμβανε και το πρόγραμμα της Ligue 1. Στο βραδινό παιχνίδι, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε… περίπατο στην έδρα της Ανζέ, επικρατώντας με 4-2. Δύο γκολ ο Λι Κανγκ Ιν (17′, 20′) και δύο ο Μπαρκολά για τους πρωταθλητές (31′, 45+2′), ενώ για τους ηττμένους σκόραραν οι Λεπαουί (90+1′) και Μπιουμλά (90+7′)
Νωρίτερα, η Λανς νίκησε με 3-2 την Ναντ. Φρανκόφσκι στο 21’, Οτζεντιράν στο 86’ και Τόμασον στο 90’ τα γκολ των νικητών. Σίμον (36’) και Κόζα (71’) τα αντίστοιχα των ηττημένων.
Μεγάλη νίκη στο Στρασβούργο πέτυχε η Μονακό, που επικράτησε της τοπικής ομάδας με ανατροπή 3-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29’ με τον Ντουέ, αλλά οι Μονεγάσκοι με τρία γκολ από το 79’ και μετά έφεραν τούμπα το ματς και πήραν τη νίκη. Δύο γκολ ο Ντε Σεγκίρ (79’, 89’), ένα ο Ιλενικενά (90+1’).
Χθες, πραγματοποιήθηκε μια αναμέτρηση. Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε την Οσέρ, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την έκπληξη και να παίρνουν τη νίκη με 3-1 (65′ πεν. Γκρίνγουντ / 10′ Σιναγιοκό, 43′ Περίν, 45′ Τραορέ).
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις Νις – Λιλ (16:00), Χάβρη – Ρεμς (18:00), Μονπελιέ – Μπρεστ (18:00), Ρεν – Τουλούζ (18:00) και Λιόν – Σεντ Ετιέν (21:45).
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Έξαλλος ο Αταμάν με τον Μονέκε για την κριτική του τελευταίου στον Σορτς – «Δες τη δική σου ομάδα, που χάνει ματς και αλλάζει προπονητές», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού
Η διοργάνωση του Σιάτλ επιμένει στους εορτασμούς του Pride παρά τη σκληρή αντίδραση Ιράν και Αιγύπτου, αναδεικνύοντας τη σύγκρουση πολιτισμών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο