Οι λαϊκές αγορές επιστρατεύουν τα social media για να προσελκύσουν τη νεολαία
Στροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις λαϊκές αγορές, καθώς οι πωλητές αξιοποιούν την τεχνολογία για να επιτύχουν καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών και ιδιαίτερα εκείνων νεαρής ηλικίας
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αξιοποιούν οι λαϊκές αγορές για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών και ιδιαίτερα των καταναλωτών νεαρής ηλικίας.
Όπως αναφέρει η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), σε ανάρτησή της: «Με στόχο την ενίσχυση των λαϊκών αγορών στις περιοχές ευθύνης τους και την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, τα Σωματεία της Γ’ και της Στ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών υλοποιούν διαφημιστική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Η εκστρατεία απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να διαμένουν κοντά σε λαϊκές αγορές, αλλά συχνά δεν γνωρίζουν την λειτουργία και τα προϊόντα που προσφέρουν.
Πραγματοποιείται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube και WhatsApp), με τη χρήση βίντεο, φωτογραφιών και κειμένου.
Υπάρχει ήδη ανταπόκριση από τους νέους καταναλωτές
«Τα σωματεία, με πρωτοβουλία του προέδρου της Γ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και γενικού γραμματέα της ΠΟΣΠΛΑ Κώστα Σφύρλα, και του προέδρου της Στ’ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και αναπληρωτή προέδρου της ομοσπονδίας Χρήστου Λέου, επιδιώκουν να δείξουν στους καταναλωτές τη μοναδική ποικιλία φρέσκων προϊόντων και τις προσιτές τιμές που μπορούν να βρουν στις λαϊκές αγορές», τονίζει χαρακτηριστικά η ΠΟΣΠΛΑ.
«Από είδη διατροφής, όπως φρέσκα λαχανικά και φρούτα, κατεψυγμένα τρόφιμα, τυροκομικά, αλλαντικά, ψάρια και θαλασσινά, μέχρι ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, άνθη και φυτά, οι λαϊκές αγορές της Αθήνας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών, προωθώντας ταυτόχρονα προϊόντα από ελληνικές και ευρωπαϊκές βιοτεχνίες», σημειώνει.
Όπως αναφέρει, μάλιστα, «οι αναρτήσεις που κοινοποιούνται στα επίσημα προφίλ των σωματείων δείχνουν, ήδη, την ανταπόκριση του κοινού και την προσέλκυση νέων καταναλωτών» στις λαϊκές αγορές.
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442