Βεζένκοφ: «Τώρα αρχίσαμε…»
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τις δύο μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού στη «διαβολοβδομάδα» και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στη «διαβολοβδομάδα» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ενώ έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια.
Όσα είπε ο Βεζένκοφ:
«Θα πω ξανά το ίδιο. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να επιστρέψουμε και το κάναμε. Τώρα αρχίσαμε. Το ρεκόρ μας δεν είναι το καλύτερο. Ξέρουμε προς τα πού να πάμε. Κερδίσαμε την 1η ομάδα της βαθμολογίας. Είμαστε χαρούμενοι και ταπεινοί.
Χάσαμε δυο ματς από την Εφές και την Μπάγερν, δεχτήκαμε πολλούς πόντους. Είπαμε πως δεν είναι αυτή η ταυτότητά μας. Έπρεπε να παίξουμε πιο σκληρά και αυτό κάναμε κόντρα σε δυο εξαιρετικές ομάδες».
Φουρνιέ: «Βρίσκουμε ρυθμό, να χτίσουμε πάνω σε αυτό»
«Πηγαίνουμε καλύτερα, κρατάμε όμως τα κεφάλια μας χαμηλά και συνεχίζουμε τη δουλειά. Βρίσκουμε ρυθμό, η πίεση στην μπάλα είναι εκεί, το ίδιο και η έντασή μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό».
Για το τηλεφώνημα στον βοηθό του κόουτς Μπαρτζώκα στις 2 το πρωί για ένα σύστημα: «Σαν επαγγελματίες πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να βελτιωνόμαστε. Κάνω τη δουλειά μου και όλοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Για τον κόσμο: «Με κάνει πολύ χαρούμενο, προσπαθώ να χτίσω χημεία με τον κόσμο, θέλω να ανταποδίδω αυτή την αγάπη, ήταν ένας βασικός λόγος που ήρθα εδώ».
- Ιράν: Κλείνουν πρεσβείες, δυτικοί πολίτες εγκαταλείπουν τη χώρα – Συναγερμός για άμεση κλιμάκωση
- Μπάσκετ στην «σφαίρα» του ιδεατού
- Αγρότες: Διάλογος με «γραμμές» που δεν «σπάνε» – Το blame game του Μαξίμου εν αναμονή της συνάντησης
- Άρης Betsson – Χάποελ Ιερουσαλήμ 77-96: Νέα βαριά ήττα – Τι έκανε στο ντεμπούτο του ο Κώστας Αντετοκούνμπο
- Ιρανοί που ζουν στην Ελλάδα μιλούν στο in για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους – Αγωνία για οικογένειες και φίλους
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (pic)
