Ο Τσους Ματέο μίλησε για το αυριανό (29/10, 21:15) ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague και εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι Πειραιώτες θα τερματίσουν ψηλά και στη φετινή διοργάνωση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:
«Πάμε στην Αθήνα με την ίδια σύνθεση με τα τελευταία ματς, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα είναι συμπαγής. Είναι μια σπουδαία ομάδα που συχνά φτάνει στα τελικά στάδια της Euroleague. Λόγω του ρόστερ, της παράδοσης, της ιστορίας και του επιπέδου του, ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ψηλά».
Για τις μέτριες εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Είναι λογική η εξέλιξη για μια σπουδαία ομάδα, όταν αποκτά νέους παίκτες. Ο Βεζένκοφ ήταν και στο παρελθόν εκεί, αλλά έχουν άλλους παίκτες σημαντικούς, που πρέπει να προσαρμοστούν κι αυτό θέλει χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που πάντα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και ανεξάρτητα από τη στιγμή, είμαι βέβαιος πως θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν».
Για την εικόνα της ομάδας του: «Έχουμε παίξει καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο, ώστε να είμαστε όπως πρέπει στα καθοριστικά παιχνίδια. Κάθε χρόνο έχω την αίσθηση πως είναι η πιο διασκεδαστική και σκληρή Euroleague, αλλά κάθε χρόνο είναι πολύ σκληρή».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας