Η Φιορεντίνα έκανε ό,τι ήθελε στο «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Ρόμα την οποία φιλοδώρησε με 5 γκολ, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη που την ανέβασε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Serie A.
Οι «βιόλα» μπήκαν καλύτερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Στο 9ο λεπτό ο Κεν έγινε αποδέκτης της μπάλας στην ολοκλήρωση μιας αντεπίθεσης και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με διαγώνιο σουτ. Λίγο αργότερα, με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Λούκας Μπελτράν έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά στο 39′ με φοβερό μακρινό σουτ του Κονέ, αλλά η Φιορεντίνα είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν τον έχασε ποτέ. Ο Κεν πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα μόλις δύο λεπτά αργότερα, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο πρώην «Ρωμαίος», Μπόβε με φανταστικό γκολ έκανε το 4-1.
Το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε έπειτα από αυτογκόλ του Ματς Χούμελς, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.
LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea για τη 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Τηλεοπτικά από το Action 24.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».