Ο Γκάρι Νέβιλ πήρε θέση για όσα συνέβησαν στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» από την Τότεναμ με 3-0.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αναλυτής τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν μια ντροπιαστική εμφάνιση επιπέδου… πάμπ.
Οι δηλώσεις του Γκάρι Νέβιλ:
«Η Γιουνάιτεντ του πρώτου ημιχρόνου είναι η απόλυτη ντροπή. Ίσως ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που έχω δει επί εποχής Τεν Χαγκ και αυτό κάτι λέει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που βλέπω, είναι πραγματικά άσχημο. Δεν μιλάω καν για τα γκολ, αναφέρομαι στα βασικά. Βλέπουμε ποδόσφαιρο επιπέδου παμπ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.