Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League. Σε απόρθητο κάστρο έχει εξελιχθεί το «Σέλχαρστ Παρκ» για τη Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια, που αγνοεί τη νίκη εκεί από το 2020.
Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Λίβερπουλ είχε εύκολο απόγευμα εντός έδρας κόντρα στη Μπόρνμουθ και η Φούλαμ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Νιουκάστλ στην έδρα της (3-1). Η Ίπσουιτς πήρε χρυσό βαθμό (1-1) στην έδρα της Σαουθάμπτον στις καθυστερήσεις, η Άστον Βίλα το «γύρισε» απέναντι στη Γουβς (3-1), ενώ στο 1-1 έμειναν Λέστερ και Έβερτον. Νωρίτερα, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Τσέλσι κέρδισε εύκολα στην έδρα της Γουέστ Χαμ (3-0).
Στο 10ο λεπτό η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν ο Γκαρνάτσο έφυγε από αριστερά, πάτησε περιοχή και πλάσαρε διαγώνια αλλά ο Χέντερσον είπε «όχι». Στο 27ο λεπτό, η Γιουνάιτεντ είχε απίθανη ευκαιρία με διπλό δοκάρι. Αρχικά ο Νταλότ πέρασε κάθετα στον Γκαρνάτσο που πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Φερνάντες με σουτ αλλά σημάδεψε και εκείνος το δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, το σουτ του Σαρ σταμάτησε στα σώματα και πέντε λεπτά μετά, το μακρινό σουτ του Φερνάντες έφυγε λίγο έξω. Στο 72′ το πλασέ του Εζέ πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ονάνα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.