Έκανε τα εύκολα – δύσκολα η Άρσεναλ (4-2), μυθική εμφάνιση Πάλμερ και τεσσάρα για την Τσέλσι (4-2)
Η Άρσεναλ με ήρωα τον Τροσάρ νίκησε με 4-2 την Λέστερ στο Εμιρέιτς. Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 4-2 της Μπράιτον, με τον Πάλμερ να σκοράρει και τα τέσσερα γκολ των «μπλε».
Η Άρσεναλ τα χρειάστηκε, όμως λυτρώθηκε από τον Τροσάρ στο 95ο λεπτό και ενώ το ματς ήταν 2-2, ήταν αυτός που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στους «κανονιέρηδες». Το τελικό 4-2 έκανε ο Χάβερτζ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Premier League.
Η Τσέλσι έδωσε συνέχεια στα επιτυχή της αποτελέσματα καθώς επιβλήθηκε με 4-2 της Μπράιτον στο Λονδίνο, με τον Κόουλ Πάλμερ να κάνει «όργια», καθώς πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Παράλληλα ο Πάλμερ έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην Premier League που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα μόλις ημίχρονο.
Η Έβερτον επιβλήθηκε με 2-1 της Κρίσταλ Πάλας με ανατροπή και δύο γκολ του Μακνίλ Είχε ανοίξει το σκορ ο Γκουεχί για την Πάλας. Η Φούλαμ πέρασε από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 και γκολ του Χιμένεθ.
Τέλος ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με την Γουεστ Χαμ και σκορ 1-1. Ο Εμπουεμό άνοιξε το σκορ για την Μπρέντφορντ στο 1ο λεπτό, με τον Σόυτσεκ να ισοφαρίζει στο 54′.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.