Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Super Cup, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Περιστέρι.
Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στις 17:15 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 20:45, ο Ολυμπιακός θα παίξει με το Περιστέρι.
Οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής (29/9) στις 20:30.
Στις 16:45 της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός, ανάμεσα στους χαμένους των δύο ημιτελικών.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό στην αντίστοιχη με τον Άρη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
17:15 Παναθηναϊκός-Άρης
20:45 Ολυμπιακός-Περιστέρι
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
16:45 Μικρός Τελικός
20:30 Τελικός
Το Super Cup θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης