Οι Κώστας Φορτούνης και Δημήτρης Κουρμπέλης πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (20/9) τη δεύτερή τους εμφάνιση με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ. Με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές να ξεκινούν βασικοί, στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλ Φεϊχά η οποία έληξε 0-0.
Ειδικά ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε μία πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο, καθώς με αξιολόγηση 7.3 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της Αλ Καλίτζ στον σημερινό αγώνα.
Ο Φορτούνης ξεκίνησε από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ βγήκε αλλαγή στο 79′. Στη θέση του μπήκε ο Αλ Σαλέμ.
Όσον αφορά τον Κουρμπέλη, ο άλλοτε άσος των Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε επίσης ως βασικός και δεν βγήκε ποτέ από το ματς καθώς ο Γιώργος Δώνης τον άφησε μέχρι τέλους και δεν τον αντικατέστησε με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.