Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής (13/9) προπόνησης του Άρη για τον Μόντσου Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός χαφ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, για το κυριακάτικο (15/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.
Αντίθετα, ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε νοκ άουτ.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondo game, στατικές φάσεις και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τη σημερινή προπόνηση:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ο.Φ.Η. στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (15/09, 20:30), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, rondo game, στατικές φάσεις και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης), στην οποία συμμετείχε ο Μόντσου Ροντρίγκεθ (ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα).
Το παιχνίδι της ομάδας Κ19
Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (14/09), την αντίστοιχη ομάδα του Ο.Φ.Η., στις 11:00, στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο», στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής».
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο Νιούκαστλ και μετά το 2-0 του πρώτου ημιτελικού, τη νίκησε και στη ρεβάνς που έγινε στην έδρα της. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 1-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πλήρωσαν ένα αχρείαστο πέναλτι.
Ο Γουίλιαμς πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 96′ και η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa Del Rey με το 2-1 επί της Βαλένθια – Πέρασε και η Σοσιεδάδ με φοβερή ανατροπή στο τέλος κόντρα στην Αλαβές (3-2).