Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο «Aviva Stadium» για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League και θέλει να κάνει το 2Χ2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φινλανδίας.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς Τζόλης και Σιώπης παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των Πέλκα και Μάνταλου.
Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης και Τσιμίκας ενώ Σιώπης και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα. Ο Ιωαννίδης παραμένει στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα πίσω του οι Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας και Τζόλης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League