Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο «Aviva Stadium» για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League και θέλει να κάνει το 2Χ2 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Φινλανδίας.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς Τζόλης και Σιώπης παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα αντί των Πέλκα και Μάνταλου.
Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης και Τσιμίκας ενώ Σιώπης και Μπουχαλάκης θα είναι στον άξονα. Ο Ιωαννίδης παραμένει στην κορυφή της επίθεσης και τριάδα πίσω του οι Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας και Τζόλης.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.