Την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία, υπό προϋποθέσεις, εξετάζει η Κράσνονταρ σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα.
Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι αναφέρουν πως σε περίπτωση που η Κράσνονταρ προχωρήσει στην πώληση του επιθετικού της, Γιόν Κόρδοβα, τότε θα κινηθεί για τον επιθετικό της ΑΕΚ, με πρόταση ύψους 20 (+2) εκατομμυρίων ευρώ.
Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει πρόταση της Ζενίτ, στην Ένωση για τον Λιβάι, κάπου στα 17 με 18 εκατομμύρια, το φετινό καλοκαίρι.
«Μικρή πιθανότητα, αν πουληθεί ο Κόρδοβα, η Κράσνονταρ να υπογράψει τον επιθετικό της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία για 20+2 εκατομμύρια ευρώ. Νωρίτερα, η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 17-18 εκατομμυρίων από τη Ζενίτ για τον παίκτη», αναφέρει το δημοσίευμα.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:
Small chance that, if Cordoba is sold, Krasnodar will sign AEK striker Garcia for €20+2m. Before Gondou & Sobolev arrived, Greeks rejected €17-18m from Zenit
Ο Αρόλντ Μουκουντί είχε κληθεί στην Εθνική Καμερούν για τα προσεχή παιχνίδια με Ναμίμπια και Ζιμπάμπουε στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά δεν θα αγωνιστεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, ο στόπερ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.
Ο 26χρονος άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος ενώ τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Πιέρ Κoύντε, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.