Με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα αγωνιστεί ο Άρης στη σημερινή (24/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Ο Σιφουέντες θα αντικαταστήσει τον Μοντόγια στα χαφ, ο Ντιαντί τον Φετφατζίδη στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Σίστο τον Σαβέιρο, ως αριστερός εξτρέμ.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Σιφουέντες και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Πάρντο, Σαβέιρο, Σαμόρα και Φετφατζίδης.
Η σχετική ανάρτηση του Άρη για την 11άδα στις Σέρρες:
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.