Μετά από μία… ποδοσφαιρική ζωή στον Παναιτωλικό, ο Άγγελος Τσιγγάρας πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό του και να παίξει εκτός Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του.
O 25χρονος αμυντικός μέσος τις τελευταίες εβδομάδες έκανε δοκιμαστικά στην Φίτεσε, εντυπωσίασε τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με τον σύλλογο, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της 2ης εθνικής κατηγορίας της Ολλανδίας.
Στο συμβόλαιο, του Έλληνα άσου, υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.
«Είναι τιμή μου που μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο μετά τη δοκιμαστική μου περίοδο. Η ιστορία της ομάδας μου αρέσει πάρα πολύ. Η Φίτεσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μόνο το δείχνουν αυτό. Ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μου λεπτά με τα κιτρινόμαυρα και να συμβάλλω σε μια επιτυχημένη σεζόν. Μαζί με τους οπαδούς, προσβλέπω σε ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Τσιγγάρας κατά την παρουσίασή του.
Ο Άγγελος Τσιγγάρας αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού από το 2018 και κατέγραψε με τους Αγρινιώτες συνολικά 129 συμμετοχές σε Super League Κύπελλο Ελλάδας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.