Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απολαμβάνοντας καλοκαιρινές στιγμές στα ελληνικά νησιά με τα αδέρφια του
Έκαναν βόλτα με σκάφος, απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα και διασκέδασαν.
Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να έχουν ολοκληρωθεί πριν από περίπου 10 ημέρες και την έναρξη της νέας σεζόν του NBA να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άρπαξε την ευκαιρία για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Και ο δρόμος τον έβγαλε στη Μύκονο, παρέα με τα αδέρφια του, Θανάση και Κώστα.
Ανέμελες οικογενειακές στιγμές στα ελληνικά νησιά
Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram ο Greek Freak, τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια followers του, λήψεις από τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε στην Ελλάδα με τα αδέρφια του, πριν φύγει πάλι για Αμερική.
Ο άσος του NBA πόζαρε, μεταξύ άλλων, με φλοράρ πουκάμισο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, αλλά και με το μαγιό του, όσο έκανε μπάνιο με τους αδερφούς του.
Σταθμός και η Μύκονος
Και μολονότι φέρεται το ταξίδι του στο νησί των Ανέμων να ήταν «αστραπή», με τον «Greek Freak» να επιθυμεί να περάσει απαρατήρητος, φυσικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, αφού μικροί και μεγάλοι γρήγορα κατάλαβαν την παρουσία του, σπεύδοντας να τον χαιρετίσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη Φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής την Δευτέρα
- Από το βραβείο GLAAD του Heated Rivalry, στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μέγας Αλέξανδρος επελαύνει στο Netflix
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό και καταρρέουν πολυκατοικίες
- Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο Youth Pass
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι



