Στην τελική ευθεία της μπαίνει η ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Μόντσου Ροντρίγκεθ από τον Άρη, καθώς ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.
Οι κιτρίνομαυροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού μέσου, που αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής (2/8) ημέρας.
Λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί
Αν όλα πάνε καλά, στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους διοικούντες και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του, που θα είναι, πιθανότατα, τετραετούς διάρκειας και θα ανακοινωθεί επίσημα.
Ο Μόντσου αναμένεται να τεθεί άμεσα και στη διάθεσή του Άκη Μάντζιου, ενώ μαζί με τον Μάγιο, θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην αυριανή (3/8) προπόνηση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.