Το… μπάσκετ έχει περίοπτη θέση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς, ακόμα ένας παίκτης θα έχει την ύψιστη τιμή για τη χώρα του.
Ο λόγος για τον Ντένις Σρέντερ, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο σημαιοφόρος της Γερμανίας στην τελετή έναρξης του κορυφαίου αθλητικού ραντεβού.
Η γερμανική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς και παγκόσμιος πρωταθλητής με τα «πάντσερ» θα είναι είναι σημαιοφόρος μαζί με την τζουντόκα Άννα Μαρία Βάγκνερ.
?? DAS IST EUER TEAM D FAHNENTRÄGER*INNEN-DUO PARIS 2024 ??
Ihr habt gewählt: Anna-Maria Wagner und Dennis Schröder tragen am 26. Juli bei der Eröffnungsfeier der Olympischen Spiele Paris 2024 gemeinsam die deutsche Fahne für das @TeamD ?❤️?https://t.co/5kc28vOBxr
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions