Το… μπάσκετ έχει περίοπτη θέση στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν Τζέιμς, ακόμα ένας παίκτης θα έχει την ύψιστη τιμή για τη χώρα του.
Ο λόγος για τον Ντένις Σρέντερ, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο σημαιοφόρος της Γερμανίας στην τελετή έναρξης του κορυφαίου αθλητικού ραντεβού.
Η γερμανική Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς και παγκόσμιος πρωταθλητής με τα «πάντσερ» θα είναι είναι σημαιοφόρος μαζί με την τζουντόκα Άννα Μαρία Βάγκνερ.
🇩🇪 DAS IST EUER TEAM D FAHNENTRÄGER*INNEN-DUO PARIS 2024 🇩🇪
Ihr habt gewählt: Anna-Maria Wagner und Dennis Schröder tragen am 26. Juli bei der Eröffnungsfeier der Olympischen Spiele Paris 2024 gemeinsam die deutsche Fahne für das @TeamD 🖤❤️💛https://t.co/5kc28vOBxr
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.