Οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν με ελεύθερη μεταγραφή τον Ρώσο μεσοεπιθετικό, που υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, αγοράζοντας τα δικαιώματα του από την Κράσνονταρ.
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια, τουλάχιστον, θα είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Οι κιτρινόμαυροι κατέβαλαν τα χρήματα της ρήτρας στην Κράσνονταρ και απέκτησαν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχε στο συμβόλαιο του δανεισμού του όρος υποχρεωτικής αγοράς, σε περίπτωση που συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών (15). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους, έως και τον Ιούνιο του 2026.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προχώρησε σήμερα στην αγορά των δικαιωμάτων του Magomed-Shapi Suleymanov από την Κράσνονταρ, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου, μετά τη λήξη του δανεισμού του.
Ο Shapi υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας (30 Ιουνίου 2026)».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.