«Βόμβα» από τον Ντάνουτ Λούπου. Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της Κορίνθου και του ΟΦΗ υποστηρίζει πως ο αγώνας της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Σλοβακία είναι συμφωνημένος να τελειώσει ισόπαλος ώστε να συνεχίσουν και οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης τέσσερις ομάδες -Ρουμανία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία- έχουν τους ίδιους βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.
Η Ρουμανία χρειάζεται έναν βαθμό για να πάρει το εισιτήριο για τις «16», ενώ με ισοπαλία περνά και η Σλοβακία, στη χειρότερη περίπτωση ως καλύτερη τρίτη.
Βάσει αυτού του σεναρίου ο Λούπου θεωρεί πως οι δύο ομάδες να προχωρήσουν «χέρι, χέρι» στον επόμενο γύρο, σύμφωνα με την «as.ro».
«Θα προκριθούμε, θα έρθουμε ισόπαλοι με τη Σλοβακία. Είναι συμφωνημένο, θα είναι ντροπή να μην περάσουν και οι δύο. Γιατί να ρισκάρουν; Θα ήταν κρίμα. Σ’ αυτό το επίπεδο ξέρουν οι παίκτες τι να κάνουν. Γιατί να πάρουν ρίσκο; Γιατί να γίνει κάποιο ατύχημα;».
Η Σλοβακία μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση της στους 16 αν νικήσει τη Ρουμανία, αλλά θα τεθεί νοκ άουτ αν ηττηθεί και το Βέλγιο αποφύγει να ήττα από την Ουκρανία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η απόφαση να πάψει η υποχρεωτική χρήση περιβραχιονίων και εμφανίσεων με ουράνια τόξα ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στη συμπερίληψη, την ατομική ελευθερία και την εικόνα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.
Στο προσεχές μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Ράφα Μπενίτεθ, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό.